Nyheter

Missa inte årets seglarfest för alla juniorer

  • 16 maj 2024

image: Missa inte årets seglarfest för alla juniorer

Vi välkomnar alla juniorseglare till ett gemensamt läger i Motala den 9-11 augusti, Jr.Camp. Vår förhoppning är att detta blir årets höjdpunkt för alla juniorseglare, med fantastiska möjligheter att utvecklas som seglare under ledning av våra bästa tränare och möjlighet att träffas över klassgränserna samt träffa nya och gamla kompisar. Lägret genomförs i samarbete med Motala Segelsällskap och 30-årsfirande Motala Seglargymnasium.

Dags att anmäla sig till JSM

  • 15 maj 2024

image: Dags att anmäla sig till JSM

Nu börjar det bli hög tid för att planera för och anmäla sig till årets JSM. JSM är en av årets höjdpunkter för såväl familj som seglare och i år kommer JSM hållas under några olika datum beroende på klass vilket ger ett ypperligt tillfälle att köra mer än ett JSM under samma år! I stället för ett gemensamt JSM för samtliga juniorklasser kommer de samlas under Jr.Camp i Motala den 9-11 augusti. 

Nyheter om framtida JSM

  • 15 apr 2024

image: Nyheter om framtida JSM

Att JSM är en av årets absoluta höjdpunkter är vi nog många som är eniga om. Det är en fantastisk familjefest där man får chansen att inte bara mäta sina förmågor mot de bästa i landet utan även hänga med kompisar över klassgränserna, inspireras och utvecklas som seglare. JSM har under åren vuxit som arrangemang vilket inte enbart haft positiva effekter då svårigheterna att hitta en arrangör som kan ta sig an denna koloss har ökat.  

Välkomna till JSM 2023 i Stenungsund!

  • 8 aug 2023

image: Välkomna till JSM 2023 i Stenungsund!

Nu är det endast några dagar kvar tills JSM 2023 i Stenungsund startar! I dagsläget är det ca 300 seglare anmälda, som ska göra upp om mästerskapsmedaljerna, umgås, lära känna nya vänner, lära sig av varandra och mästerskapscoachen Julius Hallström. Vi ser fram emot en helg med mycket segling i Hakefjorden.

Nu öppnar anmälan till JSM i Stenungsund

  • 10 feb 2023

image: Nu öppnar anmälan till JSM i Stenungsund

Från och med nu går det att anmäla sig till årets familjefest – Junior-SM, som kommer att arrangeras i Stenungsund 10 – 13 augusti.