Nyheter

Sista chansen att anmäla sig till Junior Camp

  • 14 jul 2024

image: Sista chansen att anmäla sig till Junior Camp

Missa inte chansen att vara med på årets läger för juniorer, Junior Camp den 9-11 augusti i Motala! Med en välfylld tränarstab med några av Sveriges vassaste tränare kommer vi kunna tillgodose allas behov, vare sig du är nyare i klassen eller rutinerad.

Missa inte att anmäla dig till JSM

  • 7 jul 2024

image: Missa inte att anmäla dig till JSM

Den 24-25 augusti går JSM för Optimist, E-jolle, ILCA och 29er av stapeln hos KSSS i Saltsjöbaden. Nu på onsdag den 10e juli går anmälningstiden för ordinarie avgift ut, därefter är det förhöjd avgift som gäller. Missa därför inte att anmäla dig redan nu till denna seglarfest!

Anmälan hittar du här 

Anmälan till Junior Camp öppen

  • 27 jun 2024

image: Anmälan till Junior Camp öppen

Svenska Seglarförbundet bjuder tillsammans med Motala Segelsällskap och Motala Seglargymnasium in till Junior Camp den 9-11 augusti 2024. Vår förhoppning är att detta blir årets höjdpunkt för alla juniorseglare, med fantastiska möjligheter att utvecklas som seglare under ledning av våra bästa tränare och möjlighet att träffas över klassgränserna samt träffa nya och gamla kompisar. 

Missa inte årets seglarfest för alla juniorer

  • 16 maj 2024

image: Missa inte årets seglarfest för alla juniorer

Vi välkomnar alla juniorseglare till ett gemensamt läger i Motala den 9-11 augusti, Jr.Camp. Vår förhoppning är att detta blir årets höjdpunkt för alla juniorseglare, med fantastiska möjligheter att utvecklas som seglare under ledning av våra bästa tränare och möjlighet att träffas över klassgränserna samt träffa nya och gamla kompisar. Lägret genomförs i samarbete med Motala Segelsällskap och 30-årsfirande Motala Seglargymnasium.

Dags att anmäla sig till JSM

  • 15 maj 2024

image: Dags att anmäla sig till JSM

Nu börjar det bli hög tid för att planera för och anmäla sig till årets JSM. JSM är en av årets höjdpunkter för såväl familj som seglare och i år kommer JSM hållas under några olika datum beroende på klass vilket ger ett ypperligt tillfälle att köra mer än ett JSM under samma år! I stället för ett gemensamt JSM för samtliga juniorklasser kommer de samlas under Jr.Camp i Motala den 9-11 augusti.